sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Oikeutta hakemassa Käräjämäeltä

Ensimmäinen sukkapari tuli uunista ulos ja toinen on jo työn alla. Tentistäkin sujahdettiin läpi, ei ehkä taidolla, mutta tyylillä. Ei tämä huono viikko ollut, vaikka räkätauti pitää mua otteessaan ja typerät ihmiset saivat mut ärsyyntymään. Jälkimmäistä tapahtuu tosin ihan koko ajan.

Muutama napakka kommentti someen ja pyrähdys luontoon laannuttivat isoimman kiukun. Tähän tilanteeseen trippi käräjäkiville sopi paremmin kuin hyvin. Kivillä istuskellessani ja toivoessani, että paikasta irtoaisi vielä henkäys oikeudenmukaisuutta, olo oli jo melko zen. Kivenä kivien piirissä yhdessä maamme ensimmäisistä oikeudenjakopaikoista ilma oli raikas, sammal vihreää ja mäntyjen korkeuksiin kurkottavat oksistot loivat pitsikuviota taivasta vasten, joka ei ollut sen enempää harmaa kuin sininenkään. Mikäs tässä on ihmisen olla ja kasvaa.


Euran Käräjämäki





 

1 kommentti:

  1. Olipa hauska postaus, ja kivat kuvat! :D Itse en ole koskaan käynyt Käräjäkivillä, mutta paikka on kyllä kiinnostava. Pitänee joskus pistäytyä tsekkaamassa kohde, jos on siellä suunnalla reissussa. :)

    VastaaPoista